Erhverv

Det visuelle førstehåndsindtryk..

...bør altid stå knivskarbt
Dette gæder ik kun forsidebilledet på jeres webside, men også medarbejderportrætter, produktfoto, billeder af jeres virksomhed etc. Med andre ord, det er vigtigt, at der er en sammenhæng igennem hele virksomhedes præsentation på både kvalitet og udtryk. Så skal jeres virksomhed ha et visuelt makeover, vil jeg med glæde hjælpe jer.

Profilbilleder

Et profilbillede skal helst give den rigtige gengivelse af personen, og da det ik er alle der er vant til at stå foran et kamera, kan dette hurtigt komme til udtryk på billederne. Det er min opgave at hjælpe jer på vej og få jer til at slappe af foran kameraet, så vi sammen kan lavet et billede der både ligner og får det bedste frem i jer. Hvis der ønskes forskellige baggrunde under samme shoot, skal der påregnes en merudgift samt ekstra tid til nyt setup. Det er ik kun baggrunden der blir skiftet, lyset skal stilles om og indstilles igen. Priserne kan ses længere nede på siden.

Hvid baggrund

Den hvide baggrund er klart den mest brugte, efter som den passer til de fleste layouts og web designs. Det mest fortrukne valg til visitkort, erhvervsprofiler, Linkdin, Facebook osv.

Grå Baggrund

Den grå baggrund er begyndt at blive brugt mere og mere. Den gir mulighed for at skabe nogle billeder med et lidt mere exclusivt eller stylet look. Kan anbefales til profilbilleder på websider.

Sort baggrund

Den sorte baggrund er den mest dramatiske baggrund. Den store kontrast gør det muligt at skabe nogle helt anderledes og meget stemningsfyldte profilbilleder. Denne stil sig godt ud i sort og hvid.

Pris 299,- pr. person

 • Opstart

  1299,-
 • Indkluderet i prisen:

 • redigering

  i farver og kontrast
 • Kørsel

  inden for storkøbenhavn
 • Levering

  Digitalt i ønskede format
 • Priserne er excl. moms.

Tillæg

Retouch

Retouch og billederedigering kan tilvælges alle billeder, men eftersom dette gøres på timepris er det ik muligt at sætte en fast pris. Normal retouch af profilbilleder til web ligger på en time pr. billede. Er det portrætter der skal bruge til reklame eller taget på location bruges der ofte længere tid, i de tilfælde aftaler vi en pris inden.
 • 349,- pr. time.

Baggrund

Der kan vælgs imellem tre baggrunde til shootet, sort, hvid eller grå. Der er mulighed for at skifte baggrunde under samme shoot mod et tillæg i prisen. Grunden er at det ik kun er baggrunden der skiftes, men hele lysopsætning der skal stilles om og justeres ind igen.
 • 199,- pr. baggrundskift.

Studie

Det er mulighed for at leje studie, hvis dette er en nemmere løsning for jer. Der findes en del studier rund omkring i landet der kan lejes på timepris. Hvis i fortæller hvor i landet det passer jer bedst, skal jeg sørge for at studiet blir booket til jer.
 • Fra 199,- pr. time

Kørsel

Ved opgaver uden for storkøbenhavn påregnes der et kørselstillæg, samt broafgifter til Fyn og Jylland.
 • 3,82 pr. km samt køretid 199,- pr. time
 • Priserne er excl. moms.

Hvordan forgår det, og hvad skal i gøre...

Booking

I skriver til mig hvor og hvornår det passer jer at jeg kommer, lidt om hvor mange i er og hvilken stil i ønsker. I kan kontakte mig her

Hvad skal vi sørge for...

Et ryddet areal på 10 m2 eller over, meget gerne med god lofthøjde. Strøm eller mulighed for at der kan trækkes kabel fra tilstødende lokale. En go' ide er at vælge tøj der ik er for spraglet, helst lidt nedtonet og ensfarvet, så det ik stjæler billede.

Miljø


En visuel spændene arbejdsplads

Få lavet billeder af jeres virksomhed der viser hvem i er og hvorfor kunderne bør vælge jer. Om der er pga stemningen, kvaliteten eller hvad end det kan være, så kan jeg hjælpe jer med at vise det til jeres kunder.

Cafe & Restaurant

Billeder uden stemning er næsten det samme som mad uden smag. Det er super vigtigt at gir kunderne en forsmag på hvad der venter dem. Vis dem den gode stemning og jeres flotte lokaler.

Velvære

I har sikkert brugt masser af energi på at skabe de helt perfekte rammer, så de passer til den høje kvalitet i ønsker at gi jeres kunder. Vis de flotte rammer frem på nettet eller i jeres brochure.

Teamwork & produktion

Vis kunderne jeres virksomhed, de ansatte på kontoret og deres opgaver. Produktionen, hvordan jeres produkter blir til. Bygningerne der rummer hele virksomheden og er jeres ansigt ud ad til.